Sestdien pēc rudens krāsām un jauniem rekordiem uz Siguldas pusmaratonu

LVS, 06/10/2016 15:03

Tāpat kā iepriekšējos gadus, arī šoreiz Siguldas pusmaratons iezīmē skriešanas seriāla Bigbank Skrien Latvija kulmināciju. Tas būs septītais, noslēdzošais posms, kas uz starta līnijas dalībniekus pulcēs sestdien, 8.oktobrī.

Numuru saņemšana un reģistrācija
Sacensību rītā Siguldas Svētku laukumā rosība sāksies jau pulksten 7:00, kad darbu uzsāks reģistrācijas punkts, kur būs iespējams saņemt starta numurus un laika kontroles čipus, bet jaunie dalībnieki - reģistrēt dalību kādai no Siguldas pusmaratona distancēm (pusmaratonam, 10,55km garajam Nike skrējienam, 5,27km garajam Tautas skrējienam vai Bērnu skrējienam). Sacensību dokumentu izsniegšana un reģistrēšanās turpināsies līdz pulksten 11:15, taču pusmaratona dalībnieki savus numurus varēs saņemt līdz pulksten 8:45.

Starta laiki un apbalvošana
Pirmie Siguldas gleznainos skatus sāks baudīt pusmaratonisti, kuri pēc starta šāviena pulksten 9:00 uzsāks savu pirmo no četriem sacensību apļiem. Kad lielākā daļa 21km skrējēji jau būs finišējuši, pulksten 11:30 starta koridorus būs piepildījuši Nike un Tautas skrējiena dalībnieki.  Bet noslēdzošais un pēdējais šīs Bigbank Skrien Latvija sezonas starts Bērnu skrējienam tiks dots pulksten 13:30. Pasākuma programmas kulminācijā kā allaž notiks ātrāko skrējēju sveikšana apbalvošanas ceremonijā pulksten 14:00. Jāatgādina, ka šogad, atšķirībā no citiem gadiem, kad Sezonas noslēguma balle un kopvērtējumā triumfējušo paziņošana notika vakarā pēc Siguldas pusmaratona, šis pasākums tiks organizēts oktobra beigās uz Tallink kuģa.

Aktivitātes pasākuma dienā
Visas dienas garumā sacensību centrā Svētku laukumā labi pavadīt laiku varēs gan dalībnieki, gan viņu lielie un mazie līdzjūtēji. Organizatori, sadarbībā ar pasākuma atbalstītāju Latvijas gumijlēcēju klubs, ieplānojuši dažādas aktivitātes bērniem, savukārt skrējēji varēs saņemt masāžu gan pirms starta, gan arī pēc finiša. Bet trasē, pie koncertzāles Baltais flīģelis, papildus uzmundrinājumu un enerģiju dos bundzinieku šovs - 18 bungu komplektu spēks noteikti iedvesmos jauniem rekordiem!

Aktuālā informācija un reģistrācija pasākumam - bigbankskrienlatvija.lv