Baltijas komandu čempionāts/ Prezidenta balva (0)

Ziņas

Latvijai otrā vieta Valsts prezidenta balvā

Valmieras Jāņa Daliņa stadionā aizvadītas „Prezidenta balvu” izcīņas sacensības. Pēc skaita jau 27. sacensības iezīmējās ar atgriešanos savā pirmajā mājvietā – Jāņa Daliņa stadionā. Sacensības vienlaikus bija arī visu triju Baltijas valstu 58. mačs jeb kā to sauc tagad – čempionāts.

14/08/2021

Valsts Prezidenta balvas izcīņā pēc pirmās dienas Latvija otrajā vietā

Sporta karalienei Latvijā lieli svētki – ar Prezidenta balvu vieglatlētikā Valmierā oficiāli tiek atklāts rekonstruētais un modernizētais Valmieras sporta lepnums – Jāņa Daliņa stadions. Pirmās lielās sacensības – Valsts Prezidenta balva vieglatlētikā, kura kopš 1995. gada notiek jau 27. reizi, kā arī visu triju Baltijas valstu vieglatlētu mačs jeb čempionāts, kuram šoreiz ir jau 58. gadskārta.

13/08/2021

Aicinām uz Latvijas Valsts prezidenta balvas izcīņas sacensībām

Atjaunotajā Jāņa Daliņa stadionā un jaunuzceltajā manēžā šajā nedēļas nogalē, 13. un 14. augustā, atgriežas prestižās sacensības “Latvijas Valsts prezidenta balvas izcīņas sacensības vieglatlētikā”.

11/08/2021

Preses konferencē informē par Valsts prezidenta balvu vieglatlētikā

Vienas no lielākajām un tradīcijām bagātākajām vieglatlētikas sacensībām Baltijā – Latvijas Valsts prezidenta balvas izcīņas sacensības vieglatlētikā – šogad no 13. līdz 14.augustam norisināsies atjaunotajā Jāņa Daliņa stadionā.

10/08/2021

Valsts prezidenta balva atgriežas Jāņa Daliņa stadionā

Vienas no lielākajām un tradīcijām bagātākajām vieglatlētikas sacensībām Baltijā – Latvijas Valsts prezidenta balvas izcīņas sacensības vieglatlētikā – šogad no 13. līdz 14.augustam norisināsies atjaunotajā Jāņa Daliņa stadionā. Sacensību atklāšanas dienā, 13.augustā, atvēršanas svētkus piedzīvos atjaunotais Jāņa Daliņa stadions un jaunuzceltā vieglatlētikas manēža.

09/08/2021

Zināms izlases sastāvs dalībai Valsts prezidenta balvas izcīņā

13. un 14. augustā Valmierā atjaunotajā Jāņa Daliņa stadionā notiks Valsts prezidenta balvas izcīņa vieglatlētikā. Ir zināms, kuri izlases dalībnieki iekļauti komandas sastāvā un sastādīs konkurenci Lietuvas un Igaunijas sportistiem.

03/08/2021