Skrējiens pa Ilūkstes pilsētas ielām (0)

Norises datums: 22/09/2018 - 22/09/2018 Norises vieta: Ilūkste Kategorija: Cita
Nolikums Programma Statistika/Rezultāti

AIZVADĪTS TRADICIONĀLAIS SKRĒJIENS PA ILŪKSTES PILSĒTAS IELĀM.

22.septembrī notika tradicionālais Skrējiens pa Ilūkstes pilsētas ielām. Sacensību ievadā bija Bērnu skrējiens, tiem sekoja Ģimenes skrējiens, Veselības skrējiens un pamatsacensības. Kopskaitā sacensībās piedalījās 109 dalībnieki.

Garajā distancē 6 km sieviešu grupā ar rezultātu 24:42 uzvarēja Kristīne Jevsejeva no Medumiem, bet vīriešu grupā ar rezultātu 21:41 pirmais finišēja Jānis Puida no Bebrenes.

4 km distancē uzvarētāji bija Natālija Krupina no Preiļiem (17:43) un Anatolijs Macuks no Jēkabpils (14:55). 2 km distancē uzvarēja Anita Purvinska no Ilūkstes (8:58) un Santis Setkovskis no Bebrenes (6:20). Ar visiem rezultātiem var iepazīties ŠEIT.

Skrējiens pa Ilūkstes ielām ir kļuvis par neatņemamu ikgadēju rudens sporta notikumu mūsu novadā. Tā galvenais mērķis ir popularizēt vieglatlētikas skrējienu un veselīgu dzīvesveidu visu vecumu Ilūkstes novada iedzīvotāju vidū, veicināt viņu vēlmi būt fiziski aktīviem savās ģimenēs, kā arī stiprināt draudzīgas attiecības ar citu novadu, reģionu un kaimiņvalstu sportistiem.

Ilūkstes novada Sporta skolas Sporta centrs

Ziņas

Foto

Video