Atcelti “Latvijas Skolu krosa čempionāta” atlases sacensību posmi

Rebeka Ozolniece, 22/09/2021 14:45
Foto: Mareks Gaļinovskis

Pēc diskusijām ar visām sacensību organizēšanā iesaistītajām pusēm, ņemot vērā epidemioloģiskās drošības pasākumus valstī un zemo dalībnieku atsaucību, Latvijas Skolu krosa čempionāta reģionālie atlases posmi Piņķos, Valmierā, Kuldīgā un Rēzeknē nenotiks.

Sacensību organizatori, biedrība “Engures Sportam” (taku skrējienu seriāla “Stirnu buks” organizators), biedrība “Latvijas Skolu sporta federācija” (LSSF) un biedrība “Latvijas Vieglatlētikas savienība” (LVS), pateicas par izrādīto interesi un informē, ka visi līdz šim reģistrējušies dalībnieki automātiski kvalificējas sacensībām 12. oktobrī Āraišos, Cēsu novadā, kur notiks galvenā cīņa par Latvijas Skolu krosa čempionu tituliem. Tiks noskaidroti arī ātrākie skrējēji individuālajā vērtējumā, kas jau 30. oktobrī pārstāvēs Latvijas izlasi Baltijas komandu čempionātā Klaipēdā, Lietuvā.

Nolikums un reģistrācija: www.citytrail.lv/skolukross  

U18 un U20 grupas sportisti aicināti piedalīties arī Latvijas čempionātā krosā pieaugušajiem, kas notiks 2. oktobrī Ogrē, taku skrējiena “Stirnu Buks” laikā.

Sievietēm 6 km un vīriešiem 8 km distancē tiks sadalīti Latvijas čempionāta medaļu komplekti un izcīnītas ceļazīmes uz Baltijas komandu krosa čempionātu 30. oktobrī Klaipēdā, Lietuvā. 

Reģistrācija Latvijas čempionātam pieaugušajiem LVS mājaslapā www.athletics.lv līdz 29. septembra plkst. 15.00.