Zināms Atlētu komisijas sastāvs

LVS, 31/07/2017 13:56

Latvijas čempionāta laikā notika balsošana par vairākiem Atlētu komisijas locekļiem. Balsis ir saskaitītas un komisijas sastāvs noskaidrots.

Ņemot vēra, ka soļošanas, daudzcīņas un mešanas disciplīnā bija pieteikušies katrā viens atlēts attiecīgi – Agnese Pastare, Edgars Eriņš un Ansis Brūns – šie sportisti tiek iekļauti Komisijas sastāvā bez balsošanas. Savukārt balsošana notika par tiem atlētiem, kuri pārstāv īso distanču skriešanu (Roberts Vidžus, Jānis Baltušs, Sindija Bukša, Gunta, Latiševa-Čudare), garo distanču skriešanu (Jānis Višķers, Kaspars Gabaliņš-Briška) un lekšanas disciplīnas (Madara Onužāne-Saliņa, Lauma Grīva).

Pēc balsu saskaitīšanas tika noskaidrots, ka Atlētu komisijā ir ievēlēti Gunta Latiševa-Čudare, Jānis Višķers un Lauma Grīva. Komisijas sastāva veidošanā piedalās arī Latvijas Vieglatlētikas savienības valde, kura ir izvirzījusi divus sportistus – Līnu Mūzi un Elviju Misānu. Līdz ar to komisijas sastāvs astoņu cilvēku sastāvā ir šāds - Agnese Pastare, Edgars Eriņš, Ansis Brūns, Gunta Latiševa-Čudare, Jānis Višķers, Lauma Grīva, Elvijs Misāns un Līna Mūze.

Paredzēts, ka pirmā komisijas sanāksme notiks septembrī, kad tiks ievēlēts komisijas priekšsēdētājs un apspriestas idejas, jautājumi un risinājumi, kas saistās ar atlētu tiesībām un pienākumiem treniņu procesā, sacensībās Latvijā un ārzemēs.