Konference "Sports un bērnu un jauniešu veselība"

LVS, 20/03/2017 11:49

Konference "Sports un bērnu un jauniešu veselība" notiks 24. martā Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā "Ķīpsala", Ķīpsalas ielā 8.

Konferencē par aktuāliem bērnu un jauniešu veselības jautājumiem un to saistību ar sporta aktivitātēm runās atzīti dažādu medicīnas jomu speciālisti - neatliekamās medicīnas ārsts Aleksejs Višņakovs, kardiologs profesors Andrejs Ērglis, fizikālās un rehabilitācijas medicnas ārsts Uģis Beķeris un daudzi citi.

Konferencē laipni aicināti piedalīties bērnu un jauniešu treneri, sporta skolotāji, ar sporta aktivitātēm saistītu iestāžu vadītāji, kā arī citi interesenti. 

Dalības maksa (norādīts maksājuma veikšanas datums):

Līdz 21.03.
(ieskaitot) – 15 EUR sporta skolotājiem, treneriem, ārstiem, ārstu palīgiem, funkcionālajiem speciālistiem; 10 EUR māsām, rezidentiem, studentiem;
22.03.-23.03.  20 EUR sporta skolotājiem, treneriem, ārstiem, ārstu palīgiem, funkcionālajiem speciālistiem; 15 EUR māsām, rezidentiem, studentiem;
24.03. – 25 EUR visiem dalībniekiem.

Dalības maksā iekļauts izstādes "Atpūta un sports" apmeklējums.

REĢISTRĒTIES ŠEIT vai atverot vietni lab.arstubiedriba.lv, sadaļā "konferences".

Programma - ziņas pielikumā.

Par dalību konferencē treneriem un sporta skolotājiem Sporta izglītības aģentūra ieskaita 7 stundas; ārstniecības personām tiek piešķirti 6,8 medicīniskās tālākizglītības punkti. Apliecības tiks izsniegta tikai konferences dienā pēc pēdējās lekcijas.

Informācija – Latvijas Ārstu biedrības projektu daļā, tālr. 67240428, vai pa e-pastu konference@arstubiedriba.lv, kā arī www.arstubiedriba.lv.