Vieglatlētikas savienība kopā ar Tūrisma attīstības valsts aģentūru aicinās apceļot Latviju

LVS, 12/11/2013 17:09

Lai mūsu atlētu tālu pasaulē godam nestais Latvijas vārds izskanētu vēl plašāk un nestu labumu valstij, piesaistot tai jaunus tūristus, Vieglatlētikas savienība un Tūrisma attīstības valsts aģentūra vienojušās par sadarbību.

Turpmāk, dodoties uz sacensībām vai citiem sporta sarīkojumiem, delegāciju vadītājiem un komandu kapteiņiem būs iespēja saņemt Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) izgatavotās Latvijas tūrisma brošūras, kartes un citus poligrāfijas izdevumus, kuru mērķis ir iepazīstināt ar ceļošanas iespējām un piedāvājumu mūsu valstī. Patīkamu priekšstatu par mums radīs arī braucienos ārpus valsts TAVA līdzi dotie sīksuvenīri – gaumīgās pierakstu burtnīcas un pildspalvas ar Latvijas tūrisma starptautisko logotipu „Latvia. Best Enjoyed Slowly”, ekoloģiski ražoto augļu sukāžu paciņas u. c.

Sadarbība ir jau sākusies, un Vieglatlētikas savienības pārstāvji, nesen piedaloties „Europe Athletisme Promotion” (EAP) kongresā Lielbritānijā, pasniedza Latvijas suvenīrus un poligrāfijas izdevumus šīs organizācijas biedriem – sacensību rīkotājiem no Beļģijas, Šveices, Itālijas, Portugāles, Lielbritānijas, Nīderlandes un Serbijas.

Papildu informāciju varat iegūt LVS birojā vai rakstot uz e pastu lvs@lat-athletics.lv