LVM čempionāts / LVS kauss taku skriešanā skolu jauniešiem 2023

Rebeka Ozolniece, 21/03/2023 12:00
Foto: Stirnu buks

Šogad ar pilnu jaudu Latvijas brīvdabas meža arēnās cer atgriezties, ne tikai pieaugušie taku skrējienu seriāla “Gjensidige Stirnu buks 2023″ taku skrējēji, bet arī skolu jaunieši! “LVM čempionāts taku skriešanā skolu jauniešiem” atgriezies Latvijas Vieglatlētikas savienības oficiālo sacensību statusā!

“Taku skriešana ir viena no vieglatlētikas disciplīnām, kuras popularitāte pasaulē ar katru gadu pieaug. Sadarbība ar taku skrējienu seriālu “Gjenisidige Stirnu buks”, izstrādājot īpašo programmu “LVM čempionāts / LVS kauss taku skriešanā skolu jauniešiem” ļaus pietuvoties kopējam mērķim arī šeit Latvijā, segmentējot ne vien taku skriešanas popularizēšanu, bet ar tās iepazīstināšanu arī bērnu un jauniešu auditoriju," LVS ģenerālsekretārs Dmitrijs Miļkevičs.

Skolēniem taku skrējienu seriāla ietvaros  būs iespēja sacensties gan individuālajā sniegumā, gan komandu kopvērtējumā. Komandu kopvērtējumā tiks vērtētas visvairāk pārstāvētas skolu komandas. Trīs vispārizglītojošās iestādes, kuras būs visvairāk pārstāvētas (dalībnieku kopskaits) visos 7 Taku skriešanas čempionāta posmos, tiks apbalvotas ar sporta inventāru.

Vairāk lasi šeit.

“LVM čempionāts / LVS kauss taku skriešanā skolu jauniešiem 2023″ nolikumu meklē šeit.