Latvijas čempionāts 20km soļošanā notiks Lietuvā

Ieva Misāne, 26/05/2021 12:00
Romāns Kokšarovs

11. jūnijā Lietuvas pilsētā Alītā starptautisko soļošanas sacensību “Alita 2021” ietvaros tiks izcīnīti arī Latvijas čempionu tituli 20km soļošanā sievietēm un vīriešiem.

Reģistrācija – līdz 1. jūnijam, rakstot uz e-pastu ltu.walking@gmail.com

Dalības maksa – 20 eiro.

Pārskaitījums jāveic:
SC „INTERWALK“
Company code 300063886
IBAN LT717300010087284422
SWIFT HABALT22

Paralēli pieteikumu informācijai rakstiski e-pastā visiem dalībniekiem jāinformē sacensību organizatori par nepieciešamo Covid-19 testu, atgriežoties galamērķī. Lūgums pārliecinieties, kāda veida Covid-19 tests ir nepieciešams, atgriežoties galamērķī. Atgriežoties Latvijā, nepieciešams PCR tests.
PCR tests – 80 eiro
Antigēna tests – 20 eiro

Sacensību nolikumā (pielikumā) ir papildus informācija par sacensību naktsmītņu iespējām, tehnisko informāciju, trasi un cita saistošā informācija.

Visiem sacensību dalībniekiem (ieskaitot viņu pavadošās personas), kuri ierodas no ārzemēm, jāuzrāda negatīvs RT-PCR testa rezultāts vai antigēna tests, kas nav vecāks par 72 stundām kopš ierašanās brīža Lietuvā.

Visiem, kas šķērso Lietuvas robežu ar oficiālo pārvadātāju, līdz robežas šķērsošanai jāaizpilda anketa šeit.

Visiem, kuri šķērso Lietuvas robežu ar savu privāto transportu, līdz robežas šķērsošanai jāaizpilda anketa šeit.

Pēc akreditācijas saņemšanas visiem dalībniekiem un viņu pavadošajām personām būs jāveic Covid-19 antigēna tests. Testa izdevumus sedz sacensību organizatori.

Sportisti uz starta līnijas dosies ar sejas masku. Pēc starta līnijas šķērsošanas sportisti var turpināt sacensības bez sejas maskas. Ieeja slēgtajās sacensību zonās būs atļauta tikai ar masku.

Apbalvošana Latvijas čempionāta ietvaros notiks sacensību norises vietā.