Prezidenta balvas preses konferencē paziņos Latvijas komandas sastāvu

Ieva Misāne, 04/08/2020 13:00

Otrdien, 11. augustā, plkst. 13:00 Valmieras pilsētas pārstāvniecībā Rīgā (11.novembra krastmala 29) notiks Valsts prezidenta balvas izcīņai vieglatlētikā veltītā preses konference.

Preses konferencē piedalīsies Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Ričards Gailums, Ogres novada domes priekšsēdētājs Egils Helmanis, Latvijas Vieglatlētikas savienības (LVS) prezidents Arnis Lagzdiņš, LVS ģenerālsekretārs Dmitrijs Miļkevičs un šī brīža Latvijas sezonas līdere šķēpmešanā Līna Mūze.

Vienas no lielākajām un tradīcijām bagātākajām vieglatlētikas sacensībām Baltijā – Valsts prezidenta balva vieglatlētikā – šogad 14. un 15.augustā notiks Ogres novada Sporta centra stadionā. Laikā, kad sporta notikumi ir ierobežoti un tiek atcelti, Valsts prezidenta balvas izcīņa būs lielākais un nozīmīgākais Baltijas mēroga vieglatlētikas pasākums šovasar.

Divas dienas Baltijas valstu spēcīgākie vieglatlēti cīnīsies gan individuālajās disciplīnās, gan par spēcīgākās vieglatlētikas komandas titulu. Preses konferences laikā tiks paziņots Latvijas izlases sastāvs, kā arī būs zināms, kuri no Lietuvas un Igaunijas vadošajiem atlētiem piedalīsies sacensībās.

Visa informācija par sacensībām, rezultātiem un aktualitātēm būs pieejama https://www.voc.lv/prezidenta-balva/

Lūgums mediju pārstāvjiem (it īpaši medijiem, kuri vēlas izmantot video aparatūru) iepriekš pieteikties, līdz 10. augusta plkst.17:00 rakstot uz lelde.bukovska@voc.lv vai arī zvanot pa tālruni +371 28247515.

Valsts prezidenta balvu vieglatlētikā organizē Valmieras pilsētas pašvaldība, Vidzemes Olimpiskais centrs, Ogres pilsēta un Latvijas vieglatlētikas savienība. Pasākums tiek līdzfinansēts no valsts budžeta līdzekļiem sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju un Latvijas Sporta federāciju padomi.