Izveidota īpaša autostāvvieta sportistiem

LVS, 24/10/2018 11:00

“Maxima Latvija” izveidojusi pirmo autostāvvietu Rīgā, kas domāta sportistiem, viņu ģimenēm, kā arī visiem, kas fano par sportu. Mūsdienīgo autostāvvietas dizainu veidojis “Ghetto Games” grafiti mākslinieks Miķelis Mūrnieks.

Pirmā autostāvvieta sportistiem izveidota pie “Maxima” veikala Nīcgales ielā 2, Rīgā. Tā tapusi “Maxima Latvija” sadarbības ietvaros ar Latvijas Vieglatlētikas savienību un Latvijas hokeja federāciju, lai veicinātu bērnu un jauniešu sporta attīstību Latvijā un lai popularizētu sportu un tā pozitīvo ietekmi uz bērna attīstību un veselību. Atbalstot bērnu un jauniešu sportu, “Maxima Latvija” šogad investējusi vairāk nekā 200 000 eiro.

“Mēs aicinām sportistus un ikvienu sporta entuziastu, neatkarīgi no sporta veida piederības, izmantot šo stāvvietu, dodoties uz veikalu un iegādājoties ikdienas maltītei nepieciešamos svaigos un veselīgos produktus pie mums,” aicina “Maxima Latvija” korporatīvo attiecību vadītājs Jānis Vanags.

“Kā sportistam man šī liekas ļoti interesanta un radoša iniciatīva, lai popularizētu un pievērstu uzmanību aktīvam dzīvesveidam. Autostāvvieta, kas izveidota sportistiem, mūsu ģimenēm un atbalstītajiem, Latvijā ir kas jauns un vēl nebijis,” priecājas trīssoļlēcējs Elvijs Misāns.