Prezidenta balvas laikā būs pieejamas aktivitātes bērniem

LVS, 10/06/2018 08:00

Sacensību “Valsts Prezidenta balva vieglatlētikā” ietvaros bērniem un jauniešiem būs iespēja izmēģināt spēkus dažādās vieglatlētikas disciplīnās – “Bērnu vieglatlētikas” programmā, ko īsteno Latvijas Vieglatlētikas savienība sadarbībā ar veikalu tīklu “Maxima” un Latvijas Sporta federāciju padomi. Tradīcijām bagātās vieglatlētikas sacensības šogad no 15. līdz 16.jūnijam notiks Ogrē, Ogres novada sporta centra stadionā.

Dažādas aktivitātes ļaus jauniešiem atklāt un izprast vieglatlētikas pamata disciplīnas – skriešanu, lēkšanu un mešanu. Turklāt “Bērnu vieglatlētikas” aktivitāšu un spēļu elementi veicina bērnu vispārējo fizisko attīstību. Apmācītu tiesnešu vadībā bērniem un jauniešiem būs iespēja piedalīties dažādos šķēršļu skrējienos, lēkt tāllēkšanu no vietas, mest bērniem paredzētus šķēpus un diskus, grūst lodi, lēkt kārtslēkšanu un veikt dažādus citus interesantus uzdevumus.

“Bērnu vieglatlētikas” aktivitātes atradīsiet Ogres novada sporta centra stadiona zaļajā zonā, Valsts Prezidenta balvas sacensību laikā, 15.jūnijā no plkst.17:00 – 20:00 un 16.jūnijā no 11:00 – 15:00.

Uz tikšanos Ogrē!