Piektdien un sestdien Kuldīgā notiks Latvijas U18 un U20 čempionāts

LVS, 31/01/2018 12:00

Par Latvijas čempionu tituliem divās vecuma grupās sacentīsies vairāk nekā 500 dalībnieku.

Sacensībās startēs U18 grupas jaunieši, kuri 2017. gada 1. janvāra līdz 2018. gada 29. janvārim pieteiktajā disciplīnā ir izpildījuši Jaunatnes komisijas noteiktos normatīvus. Savukārt U20 vecuma grupā dalībniekiem nav normatīvi un sacensībās atļauts startēt visiem tiem sportistiem, kuriem ir iegādāta LVS licence.

Ņemot vērā normatīvus un pieteikušos dalībnieku skaitu U18 grupā, pie starta netiek pielaisti 35 sportisti disciplīnās, kurās sportistu rezultāti ir zemāki nekā noteiktie normatīvi. Ja organizācijas ievēro neprecizitātes sacensību dalībnieku sarakstos, lūgums informēt, rakstot uz e-pastu: genadijs.lebedevs@athletics.lv

Nepielaisto dalībnieku sarakstu ir iespējams apskatīt pie katras disciplīnas: https://athletics.lv/lv/event/35672/competitions, kur nepielaistie dalībnieki ir iezīmēti un kreisajā pusē pretī dalībniekam ir ierakstīts nepielaists. Organizācijas, sadaļā DALĪBNIEKI var atlasīt savas sporta skolas nosaukumu un kopējā organizācijas sarakstā konstatēt nepielaistos dalībniekus.

Sacensību ietvaros notiks atlase uz Latvijas izlases divām izbraukumu sacensībām -  starptautiskajām U20 grupas sacensībām 24.-25. februārī Minskā, kā arī Baltijas U18 čempionātu, kas notiks 3. martā Virū.

Sacensību pirmās dienas vakarā, 2. februārī, visi vieglatlētikas treneri un komandu pārstāvji aicināti uz Latvijas Vieglatlētikas savienības rīkoto treneru vakaru restorāna “Metropole” pagrabstāvā. Detalizēta informācija par treneru pasākumu tiks sniegta treneru un komandu pārstāvju sapulcē piektdien plkst. 12:20.

Sacensību atklāšana 2. februārī plkst. 12.40 un 3. februārī sacensību sākums plkst. 11.00.