Erasmus+ Sport programmas iespējas 2018. gadā

LVS, 13/12/2017 15:02

Izglītības un zinātnes ministrija informē, ka Eiropas Komisija sadarbībā ar Izglītības, audiovizuālās jomas un kultūras izpildaģentūru, kas administrē Erasmus+ Sport programmu, 2018. gada 30. janvārī Briselē rīkos informatīvu pasākumu par programmas iespējām ar mērķi informēt par programmas iespējām, aktualitātēm saistībā ar programmas politiku, kā arī sniegs praktiskus padomus projektu noformēšanā un iesniegšanā.

Šis pasākums var būt arī laba iespēja atrast potenciāla projekta partnerus. Dalība pasākumā ir bezmaksas, taču dalībniekam jāsedz ceļa un uzturēšanās izdevumi. Plašāka informācija un reģistrēšanās dalībai pasākumā EACEA mājas lapā: https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/events/infoday-sport-30012018_en. Pasākuma darba sesijām pasākuma dienā varēs sekot līdzi attālināti – tiks nodrošināta straumēšana tiešsaistē.

Vienlaikus ministrija aicina apmeklēt ikgadējo informatīvo semināru par Erasmus+ Sport iespējām 2018. gadā, kas tiks rīkots sadarbībā ar Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru un Valsts izglītības attīstības aģentūru 2018. gada 26. janvārī, plkst. 10.00 ministrijas telpās Rīgā, Vaļņu ielā 2, Lielajā zālē (2. stāvs).

Aicinām reģistrēties semināram tiešsaistē līdz 2018. gada 24. janvārim – reģistrēšanās tiešsaistē.