Olimpietis aicina noskriet 5km Tukumā

LVS, 27/08/2017 13:00

2.septembrī, nākamajā dienā pēc Zinību dienas, Tukumā norisināsies pirmais „Tukuma Rozes 2017” skrējiens, kurā ikkatrs aktīvu dzīvesveidu dzīvi mīlošs, sportisks un aizrautīgs tukumnieks un pilsētas viesis varēs piedalīties 5 km skrējienā pilsētvidē un baudīt aizraujošu, radošu un jautru atmosfēru.

Pasākuma diena būs piepildīta ar dažādām sportiskām aktivitātēm. Rīts iesāksies ar Latvijas – Lietuvas - Igaunijas - Zviedrijas valstu komandu sacensībām soļošanā 5, 10 un 20 km distancēs. Paralēli jau 13.reizi norosināsies olimpieša Modra Liepiņa kauss soļošanā nelielākās distancēs - 500m un 1, 2, 3, 5km. Lai pasākums būtu saistošs profesionāliem sportistiem, sadarbībā ar Latvijas Vieglatlētikas savienību notiks Latvijas čempionāts 5 km šosejas skrējienā. Mazākie pasākuma dalībnieki varēs piedalīties 500 m un 1 km skrējienā.

Pasākuma organizators, olimpietis Modris Liepiņš aicina: „Nāciet! Atbalstiet! Startējiet!”

Reģistrēšanās skrējienam elektroniski interneta vietnē www.sportlat.lv  līdz 30.augustam. Reģistrēties būs iespējams arī sacensību dienā uz vietas.

5 km skrējiena starti paredzēts pa vecuma grupām, sākot no plkst. 13:30, savukārt soļošanas starti, sākot no plkst. 10:00. Visu sacensību sākums un finišs pie Tukuma ledus halles, Stadiona ielā 3, Tukumā.

Organizatori - biedrība „Hokeja Klubs Tukums” sadarbībā ar SIA „Tukuma ledus halle” un Latvijas vieglatlētikas savienību.
Kontaktpersona: Modris Liepiņš
Tālrunis: 26635775
E-pasts: modris.liepins@tlh.lv
#TukumaRoze
www.tlh.lv