Jūties uzrunāts un gaidīts Jēkabpilī

LVS, 02/08/2017 23:30

Ar sauli, lietavām, pērkona dunoņu un zibens šautrām iesācies augusts, kurā turpinās sportiski aktīvā sezona sporta vecmeistariem vieglatlētikā.

Stiprākie pašreiz atrodas Dānijas pilsētā Arhusā, kur katrs sevis izvēlētajās disciplīnās Eiropas čempionāta veterāniem ietvaros cīnās par medaļu sadalījumu. Mājās palikušie, savukārt, turpina treniņprocesus vai nu stadionos, vai dārzos, vai aktīvi atpūšoties, jo drīz vien 12.-13. augustā sekos nākamais pārbaudījums – 4.Baltijas čempionāts veterāniem vieglatlētikā Igaunijas pilsētā Pērnavā. Bet mēneša nogalē, 26.augustā, visi mīļi gaidīti Jēkabpilī uz 6. atklāto čempionātu vieglatlētikā veterāniem. Kā vienmēr centīsimies uzņemt ar sirsnību, skaistām medaļām un enerģijai gardu bukstiņputru. Uzvarētājiem skaistai sacensību atmiņai tiks pasniegti krekliņi…. Bet vai tas ir galvenais? Galvenais ir kopā būšanas prieks, atkal satikšanās, draudzīgie rokasspiedieni un sirsnīgie acu skatieni!

Jēkabpils stadiona segumam jau pagājuši 10 gadi, un tas savu laiku jau ir nokalpojis tā, ka arī ielāpi vairs nepalīdz! Centīsimies ko darīt lietas labā, bet izskatās, ka šīs sacensības uz kādu laiku paliks tikai atmiņās.

Lūsis Jūs visus ar nepacietību gaidīs 26.augustā, plkst. 10:45 uz atklāšanas parādi, Jēkabpils stadionā, Brīvības ielā 289. Atceries, ka šīs sacensības ir iekļautas arī LVVA konkursā ,, 2017.gada labākais vieglatlēts’’, kurā vēl ir iespējas uzlabot punktu statistiku konkursa reitingā!

Šajā čempionātā dalībniekiem būs iespēja sevi pierādīt 100m, 400m, 800m-dāmām, 1500m-kungiem, 3000m-dāmām, 5000m-kungiem, augstlēkšanā, tāllēkšanā, lodes grūšanā, šķēpa mešanā, diska mešanā, 3000m soļošanā – dāmām un 5000m soļošanā – kungiem.

,Mums visiem ir sapņi. Bet, kā likums, lai šie sapņi piepildītos, nepieciešams milzum daudz apņēmības, aizrautības, pašdisciplīnas un centības.’’ /Džese Ouvens/

Mēs, organizatori, sapņojam un ar aizrautību un centību gatavojamies šim čempionātam, lai Jūs apņemtos atbraukt līdz mums un ar aizrautību, un cīņassparu šai dienā katrs paveiktu nepaveicamo! 

Mums katra dalībnieka starts ir nozīmīgs un vērtīgs!

Uz tikšanos Jēkabpilī!
Sacensību organizatori