Misānam uzvara Lietuvas kausu izcīņā

LVS, 31/01/2011 17:31
Elvijs Misāns
Foto: kuldliiga.ee

Sestdien Viļņā notika Lietuvas vieglatlētikas federācijas kausu izcīņa, kurās startēja arī daži Latvijas vieglatlēti. Visveiksmīgāk no mūsējiem startēja Elvijs Misāns, kuram uzvara trīssoļlēkšanas sacensībās, kā arī ceturtā vieta tāllēkšanas sektorā.

Trīssoļlēkšanā Elvijs Misāns sasniedza savu sezonas labāko rezultātu, aizlecot 16,15 metrus tālu. Ar šo rezultātu arī bija pietiekami, lai uzvarētu. Tāllēkšanā Misānam izdevās aizlekt 7,49, kas ir tālāk nekā divas dienas iepriekš Tartu (7,43m), taču ar to šoreiz bija par maz, lai kāptu uz goda pjedestāla - ceturtā vieta. Uzvara mājiniekam Darius Aučyna ar 7,87 metrus tālu lēcienu. Šis sportists, tāpat kā Misāns un Jānis Leitis, dzimis 1989. gadā, kas nozīmē, ka viņš ir starp pretendentiem uz augstu vietu šī gada Eiropas U-23 čempionātā. Pirms diviem gadiem uzvarai pietika ar 7,90 metriem.

Vēl no mūsējo rezultātiem var atzīmēt daugavpilieša Andreja Domaņina ceturto vietu 1500 metru skrējienā (4:04,16), kā arī 60 metru barjerskrējienā sestais Sandris Metlovs.

Ar pilniem sacensību rezultātiem varat iepazīties
ŠEIT.

Izmantotie resursi:
Titulinis puslapis >> Lengvoji.lt