Pasaules čempionāts skriešanā 2023 (0)

Ziņas

Pirmais pasaules čempionāts ielu skrējienos Rīgā aizvadīts!

Divi jauni pasaules rekordi. Jauns Latvijas rekords un pieci personīgie rekordi Latvijas skrējējiem.

01/10/2023

Latvijas skrējēji – pasaules skriešanas čempionāta dalībnieki

Jau 1. oktobrī Rīgā notiks Pasaules skriešanas čempionāts. Latvijas izlasi sacensībās pārstāvēs mūsu vadošie skrējēji.

26/09/2023

Pasaules čempionātā skriešanā Rīgā sagaidāma spraiga konkurence par čempionu tituliem un jauni pasaules rekordi

Pasaules čempionātam skriešanā (World Athletics Road Running Championships Riga 23), kas Rīgas ielās norisināsies 1. oktobrī, cīņai par medaļām un čempionu tituliem pieteikti pieci pasaules rekordu īpašnieki. Kopumā startiem Rīgā pieteiktas 56 nacionālo valstu izlases ar 348 elites skrējējiem – 151 dāmu un 197 kungiem, kas Rīgā sacentīsies par čempionu tituliem trīs pasaules čempionāta distancēs: jūdzē, 5 km un pusmaratonā.

15/09/2023

Tiesnešu pieteikšanās Pasaules skriešanas čempionātam Rīgā

Šī gada 1. oktobrī Rīgā notiks 1. Pasaules skriešanas čempionāts jūdzes, 5 km un pusmaratona distancēs.

23/08/2023

Zināms izlases sastāvs dalībai Pasaules skriešanas čempionātā

Pasaules čempionāts skriešanā Rīgā norisināsies šī gada 30. septembrī un 1. oktobrī, pirmo reizi pasaules vēsturē trīs distancēs pulcējot gan pasaules izcilākos skrējējus, gan arī skriešanas entuziastus un ģimenes ar bērniem no vairāk nekā 100 pasaules valstīm. LVS valde ir apstiprinājusi Latvijas izlases komandu šajās sacensībās.

22/08/2023

Sebastjans Ko pasludina Rīgu par 2023. gada pasaules skriešanas galvaspilsētu

Gatavojoties Pasaules čempionātam skriešanā (World Athletics Road Running Championships) Rīgā, Sebastjans Ko preses konferencē simboliski pasludināja Rīgu par 2023. gada pasaules skriešanas galvaspilsētu, aicinot ikvienu piedalīties gaidāmajos vispasaules skriešanas svētkos Rīgā 30. septembrī – 1. oktobrī.

09/03/2023

Nedēļa Pasaules čempionāta skriešanā zīmē

Pavasara otro nedēļu Rimi Rīgas maratona organizatori iecerējuši novadīt Pasaules čempionāta skriešanā zīmē. Lai informētu par gatavošanos Pasaules čempionātam skriešanā, Rīgā pirmoreiz ieradīsies Pasaules vieglatlētikas savienības prezidents Sebastjans Ko, kurš ne tikai piedalīsies preses konferencē 9. martā Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā, bet arī tās pašas dienas rītā visus aicina pievienoties neformālam skrējienam, pieveicot oficiālo pasaules čempionāta jūdzes distanci.

06/03/2023

Foto

Video