Jēkabpils atklātās veterānu sacensības vieglatlētikā telpās ,,Lūša kauss 2019” (0)

Period: 25/01/2019 - 26/01/2019 Location: Jēkabpils Category: Other
Regulation Timetable

Uz sportisko tikšanos vieglatlētikas sacensībās ,,Lūša Kauss 2019’’ Jēkabpilī !

Kāpēc ,,Lūšas Kauss’’ ? Jēkabpils simbols – lūsis, kas noteikts Jēkabpils ģerbonī. Sena leģenda vēsta, ka hercogs Jēkabs, tuvajos mežos medīdams, nošāvis lūsi. Par godu šim notikumam Slobodai pie Salas kroga tiek dāvātas pilsētas tiesības un dots vārds - Jakobštadt (tautā - Jēkabmiests) un tagad Jēkabpils.

         …ja arī šoreiz uzvara pagāja secen, tā uzsmaidīs nākamreiz. Ja neuzsmaidīs nākamreiz, tad aiznākamreiz. Ne jau pakrist ir slikti, daudz sliktāk ir palikt guļam. Sakauts ir vien tas, kurš atsakās no cīņas. Visi pārējie ir uzvarētāji….

…ar šiem viedajiem vārdiem, jēkabpilieši vēlas motivēt ikvienu dalībnieku, kurš apņēmies savus mērķus īstenot sport arēnā!

      Ašiem soļiem paskrējusi 100 - gades sportiskā sezona un iesācies 2019. gads.

Jēkabpils kārtējo reizi Jūs visus vēlas uzņemt ar sportiski sirsnīgo attieksmi savās mājās, savā sirdī, domās un darbos.

      Šoreiz varbūt mazliet citādā formātā – divu dienu garumā.

25. janvārī, vakarpusē soļotāji sacentīsies par kausu sadalījumu. Pēc soļošanas un apbalvošanas noslēguma sekos, mums visiem zināma – starptautiskās kategorijas vieglatlētikas tiesneša Gata Ratnieka, seminārs – ieskats par jaunumiem vieglatlētikā. Tas viss vienkāršā – sportiskā gaisotnē, diskusijas veidā ar jūsu interesējošiem jautājumiem un izsmeļošām atbildēm. Vēlā vakara turpinājumā – individuāla Jēkabpils pilsētas iepazīšana.

26. janvārī sacensību tehnisko veidu sākums plkst. 11:00, sacensību atklāšana plkst. 12:00 ar turpinājumu pārējām ,,Lūša Kauss 2019’’ disciplīnām.

 

News

Photos

Videos