ATLĒTU KOMISIJA AICINA IZTEIKT VIEDOKLI

Rebeka Ozolniece, 29/11/2021 15:32
Foto: Guntis Bērziņs

Jauns atlētu komisijas sastāvs ir uzsācis aktīvu darbu, primāri jau ar savas nozīmes aktualizēšanu un sportistu uzrunāšanu.

Notikusi pirmā atlētu komisijas sēde, kurā jaunie komisijas locekļi ir iepazīstināti ar statūtiem un komisijas darbības principiem.

Lai nodrošinātu ērtāku un efektīvāku saziņu ar atlētu komisijas galveno mērķauditoriju - sportistiem, ir atjaunota e-pasta adrese, kura atrodama šeit

Atlētu komisija aicina sportistus un trenerus dalīties ar savām idejām, kā pilnveidot sportistu ikdienu, sacensību sezonu, starpsezonas periodu un celt vieglatlētikas prestižu Latvijā. Ikviens sportists, kuram radusies kāda problēmsituācija, aicināts rakstīt uz norādīto e-pasta adresi vai sazināteis ar jebkuru no komisijas locekļiem personīgi.

Atgādinām, ka atlētu komisijā no iepriekšējā sastāva ir Lauma Grīva, Gunta Vaičule, no Eiropas atlētu komisijas pārstavjiem - Jānis Leitis, kā arī jaunie komisijas locekļi - Māra Grīva, Austris Karpinskis, Dmitrijs Serjogins, Edgars Berķis, Uģis Jocis un Reinis Krēgers.