Jelgavā notiks Sportland kausa IV posms (2)

LVS, 12/07/2017 17:00

Trešdien, 18. jūlijā, Jelgavā notiks ceturtais Sportland kausa posms. Vienlaicīgi stadionā notiks arī Jelgavas pilsētas čempionāts un trenera Ulda Samsona piemiņas balva.

Par Sportland kausiem cīnīsies U18 un pieaugušo vecuma grupas dalībnieki. Papildus sešām kausa disciplīnām (200m, 100/110m/b, 400m, 1000m/15000m, tāllēkšana, lodes grūšana un šķēpa mešana) notiks arī diska mešana, kas iekļauta trenera Ulda Samsona piemiņas balvas izcīņā.

Jelgavā dalībniekus iepriecinās un iepriecinošiem rezultātiem motivēs balvu fonds. Absolūti augstvērtīgākā rezultāta īpašnieks, vērtējot pēc IAAF tabulām, saņems naudas balvu 100 EUR (viena sieviete un viens vīrietis). Augstvērtīgākā rezultāta īpašnieks starp Jelgavas pilsētas sportistiem, vērtējot pēc IAAF tabulām, saņems naudas balvu 50 EUR (viena sieviete un viens vīrietis). Uzvarētāji diska mešanā saņems naudas balvu 50 EUR (viena sieviete un viens vīrietis). Par Latvijas rekorda uzstādīšanu sportists saņems 300 EUR naudas balvu, savukārt sportista treneris saņems naudas balvu 150 EUR. Sportistu treneri, kuru audzēkņi uzrādīs absolūti augstvērtīgākos rezultātus, saņems sacensību organizētāju sarūpētās balvas.

Šīs būs pēdējās sacensības Latvijā, kur mūsu vieglatlētiem būs iespēja kvalificēties Pasaules čempionātam, kas augustā sākumā notiks Londonā. Par Pasaules čempionāta normatīviem cīnīsies vairāki šķēpmetēji, kā arī sportisti citās disciplīnās.

Atgādinām, ka, lai piedalītos “Sportland kausa” kopvērtējuma izcīņā, ir jāpiedalās vismaz trijos sacensību posmos, kur obligāts ir starts finālposmā Rēzeknē 2.augustā. Kopvērtējumā ņem vērā trīs labākos sportista startus trīs dažādos posmos savā disciplīnā/disciplīnas grupā. Kopvērtējumā uzvarēs tas sportists, kurš izcīnīs vairāk punktus trijos posmos. Kopvērtējumā katrā kausa disciplīnā tiek apbalvoti 1.-3. vietu ieguvēji visās grupās ar Nike/Sportland dāvanu kartēm un sacensību organizētāju sarūpētajiem kausiem.

Comments (2)

ilze avotina (@ilzeavotina) 13/07/2017 15:23, 6 years ago
Trešdien ir 19.jūlijs.
Maris Grenins 13/07/2017 16:31, 6 years ago
Kāpēc rīko darba dienās un pa dienas vidu dažas disciplīnas pieaugušajiem programmā ? Ir cilvēki, kas strādā, pa dienu. Vismaz vakarā varēja visas pieaugušo disciplīnas ielikt.