Uzaicinājums uz mediju brokastīm par starptautiskajām vieglatlētikas sacensībām “Rīgas Kausi”

LVS, 18/05/2016 14:48
Rīgas kausi 2015

Ceturtdien, 26.maijā, plkst. 11.00 Daugavas stadiona konferenču zālē (2.stāvā) notiks mediju brokastis par starptautisko sacensību vieglatlētikā „Rīgas Kausi” norisi, kā arī plkst. 11:30 Daugavas stadionā notiks “Rīgas Kausu” iesildīšanas pasākums “Zvaigzne trenē zvaigzni”.

Preses konferencē piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidents Guntis Zālītis, Latvijas vieglatlētikas izlases galvenais treneris Dmitrijs Miļkevičs, kā arī šķēpmetējs Ainārs Kovals un tāllēcēja Lauma Grīva. 

Mediju brokastu laikā vieglatlēts un statistiķis Andris Staģis prezentēs grāmatu “Latvijas vieglatlētikas vēsture”, kas tapusi sadarbībā ar Starptautisko Vieglatlētikas fondu un uzņēmumu “Astarte Nafta”. 

Pēc mediju brokastīm stadionā notiks sacensību iesildīšanas pasākums „Zvaigzne trenē zvaigzni”. Latvijas labākie vieglatlēti atklātā treniņā palīdzēs apgūt savas sporta disciplīnas pamatus sabiedrībā zināmām personām. 

Treniņā piedalīsies tādas radošās zvaigznes kā aktrise Karīna Tatarionova,  žurnālists Gustavs Terzens, dziedātāja un topošā kino režisore Liene Greifāne, bārmenis un uzņēmējs Arnis Bikšus, fotogrāfs un imporvizators Kaspars Breidaks un citas radošas personības.

Amata noslēpumos ar radošajām zvaigznēm dalīsies tāllēcēja Aiga Grabuste, augstlēcēja Madara Onužāne, šķēpmetējs Ainārs Kovals, tāllēcēja Lauma Grīva, tāllēcēja un trīssoļlēcēja Māra Grīva, šķēpmetējs Gatis Čakšs, šķēpmetēja Anete Kociņa un tāllēcējs Elvijs Misāns.

Medijus akreditācijai lūdzam pieteikties tiešsaistē, aizpildot reģistrācijas anketu šeit: http://ej.uz/rigaskausi_mediji

 Informācijai:

Latvijā vērienīgākās starptautiskās vieglatlētikas sacensības “Rīgas Kausi”, kurās piedalīsies labākie Latvijas un ārzemju sportisti, notiks 31. maijā plkst. 18.00 Daugavas stadionā. Šī gada “Rīgas Kausos” vairāki sportisti plāno izpildīt Riodežaneiro olimpisko spēļu normatīvu.

 Sacensības rīko Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar Latvijas Vieglatlētikas savienību, kā arī ar  veikalu tīkla “Joma Sports” un  laikraksta “Diena” atbalstu.

 Aktuālie jaunumi un informācija par dalībniekiem, starta sarakstiem, sacensību rezultātiem pieejama sacensību mājaslapā www.rigaskausi.lv, kā arī sacensību sociālo mediju kontos twitter.com/rigaskausi un facebook.com/rigaskausi.

 Informāciju sagatavoja:
“Rīgas Kausi 2016” komunikācija
+371 26557551
info@creativeinitativehub.eu
www.rigaskausi.lv