Baltijas valstu U-18 sacensības (4)

LVS, 25/07/2016 11:41

22.-23.07.2016. / Viļņa / Foto: Liudas Baronas 

Comments (4)

trackstar 25/07/2016 16:49, 7 years ago
Manuprāt, šo skumjo mājas lapu var arī klapēt ciet. Te vispār ir kāds, kas nodarbojas ar jaunu ziņu pievienošanu??? Kurš raksta par mūsu vieglatlētu startiem ārzemēs? Mūsu sportisti taču nav nolikušies uz ziemas guļu pēc Eiropas čempionāta?? Zinu, ka mūsējie startē pēc facebook postiem, pēc ziņām sporta centrā (piemēram, Sirmais startēja dimanta līgā, 7. vieta) bet te vispār klusums un vakums. Visi atvaļinājumā, vai? Kas ar to vispār nodarbojas? Ieva Bļusina? Visās citās vieglatlētikas federāciju lapās liek jaunumus, kā viņu sportistiem iet ārpus valsts - dažādās sacensībās, bet lat-athletics.lv kaut kāda nožēlojami nīkuļojoša! Kauns!!!
. 25/07/2016 16:56, 7 years ago
Par Eiropas U18 čempionātu rakstīts vien par pirmo dienu un medaļām. Ne ziņas par Iļjas Petrušenko un Paulas Sprudzānes Latvijas rekordiem.
Atlēts 26/07/2016 00:05, 7 years ago
Atsaucoties uz trackstar komentāru, Ieva Bļusina ir LVS biroja vadītāja, viņa šeit neliek jaunumus par sportistu panākumiem, ieteiktu pastīties šo jaunumu autoru vārdus, pirms apvainot kādu personu. Kā arī Latvijā šajā mājaslapā man šķiet nav tik daudz autoru kuri spētu apstrādāt visu informāciju par mūsu sportistu panākumiem. Viņu ir protams daudz, bet piedomā pats, cik informācijas tur ir, ja esi tik ļoti gribošs pēc tām ziņām, varbūt vari pieteikties un palīdzēt mājaslapā ievietot informāciju par mūsu sportistu panākumiem.
Jānis Mezītis 27/07/2016 07:56, 7 years ago
Ir saprotams, ka katru nedēļas nogali Latvijas vieglatlēti startē Eiropas, Pasaules līmeņa vieglatlētikas arēnās! Kā arī vieglatlētikas ikdiena ir Latvijas rekordu labošana vieglatlētikā! Mājas lapas uzturētājiem ir jānodrošina vismaz augstākā līmeņa sacensību operatīva informācijas atspoguļošana (Eiropa, Pasaule). Latvijas vieglatlētikas rekordu labošana, tā varbūt nav operatīvā informācija, bet nav pieņemams, ka divu nedēļu laikā pēc starta joprojām nav informācijas par rekorda labošanu! Cienīsiem vēl pāris atlikušos mūsu vieglatlētus!