Aizvadīts ikgadējais LVS kongress

Rebeka Ozolniece, 29/03/2023 16:00

Šodien, 29. martā, tiešsaistes platformā notika Latvijas Vieglatlētikas savienības (LVS) ikgadējais kongress.

LVS prezidents Arnis Lagzdiņš atklāja 2023. gada kongresu, pateicoties visiem Juridiskajiem biedriem par viņu ieguldīto darbu, pildot savus sabiedriskos pienākumus.

LVS ģenerālsekretārs Dmitrijs Miļkevičs sniedza 2022. gada pārskata ziņojumu, segmentējot dažādas tēmas: sportisti un treneri, finanšu un mārketinga programma, LVS biedri un pašvaldības, sacensības un tiesneši, attīstība/stratēģija – LVS pārvaldība. 

Revīzijas komisijas pārstāve Līga Dzene informēja, ka finanšu pārskata revīziju par 2022. gadu ir veikusi SIA “Revidentes Olgas Kuraševas birojs” un nolasīja zvērinātas revidentes atzinumu.

Dmitrijs Miļkevičs prezentēja arī 2022. gada budžeta izpildi un 2023. gada budžeta plānu, akcentējot faktu, ka joprojām nav zināms šī gada valsts piešķirtais finansējums no LSFP un budžeta plānā iekļautas pagājušā gada summas. Kā 2022. gada budžeta izpilde, tā 2023. gada budžeta plāns tika apstiprināts.

Kongresā tika uzņemts 1 jauns Juridiskais biedrs “Smiltenes pilsētas Bērnu un jaunatnes sporta skola”.

Par aktualitātēm aizvadītajā gadā ziņoja arī komisiju pārstāvji – Mārcis Štrobinders (Treneru komisija), Aļona Fomenko (Jaunatnes komisija), Lauma Grīva (Atlētu komisija), Zigurds Kincis (Tiesnešu komisija), Gatis Ratnieks (Tehniskā komisija).

2024. gada kongress norisināsies 27. martā.