Latvijas Vieglatlētikas savienība uzsāk sadarbību ar vienu no pasaules vadošajiem sporta aprīkojuma piegādātājiem Nordic Sport

LVS, 04/04/2018 15:00
Ineta Radeviča, Dmitrijs Miļkevičs un Nordic Sport viceprezidents Dennis Osterbergs

Nordic Sport kļūst par Latvijas Vieglatlētikas savienības sadarbības partneri, nodrošinot sportistus ar vieglatlētikas aprīkojumu.

Sadarbības ietvaros Nordic Sport katru mēnesi izvēlēsies divus sportistus (sievieti un vīrieti), piešķirot ekipējuma vienību. Uzņēmuma vieglatlētikas produktu klāsts ir plašs – šķēpi, diski, lodes, kārtis, barjeras, skriešanas ekipējums, laika un attāluma mērierīces, treniņu un tiesāšanas inventārs.

Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidente Ineta Radeviča: “Priecājos par uzsākto sadarbību, kas palīdzēs nodrošināt mūsu vieglatlētiem nepieciešamo inventāru. Esam vienojušies, ka marta sportisti ir jaunie daudzcīņnieki. Oļegs Kozjakovs saņems kārti, savukārt Elīza Marija Kraule izvēlēsies šķēpu.”

Nordic Sport ir ģimenes uzņēmums ar lojāliem darbiniekiem. Zviedrijas uzņēmuma rūpes par smalkām niansēm un detaļām rada spēcīgu zīmolu. Nav nejaušība, ka Nordic Sport regulāri sadarbojas ar prestižāko vieglatlētikas sacensību organizatoriem pasaulē. Kvalitāte, lojalitāte un atbalsts ir galvenās vērtības, kas raksturo uzņēmuma darbu un pārstāv Nordic Sport zīmolu.