Seminārs "Sporto vesels!"

LVS, 28/11/2017 16:00

7.decembrī treneri aicināti piedalīties seminārā  “SPORTO VESELS!", kas notiks Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (Brīvības gatvē 333, 216.auditorijā, Rīgā). plkst. 10.00–16.00.

Semināru vadīs Anita Kažemāka (viegletlētikas trenere, uztura zinātniece un profesionāla sportiste) un Inese Ļubinska (A kategorijas trenere un sporta pedagoģe aerobikā). 

Anita Kažemāka vadīs teorētisko nodarbību "Sportista uztura paradumi treniņu procesā". Kā zināms, uzturs ir mūsu ķermeņa dzīvības procesu pamats, tāpēc lekcijas laikā tiks skaidrota sabalansēta uztura nozīme un tā ietekme uz sportista izpildījumu sacensībās gan individuālajos, gan komandu sporta veidos.

Praktisko nodarbību "Vingrojumu un vingrinājumu (ar un bez inventāra) modelēšanas iespējas" vadīs Inese Ļubinska. Praktiskās nodarbības laikā tiks sniegta iespēja apgūt vingrojumu un vingrinājumu modelēšanas iespējas dažāda vecuma grupām un fiziskai sagatvotībai, pievēršot uzmanību izpildījuma tehnikai.

Pieteikties semināram aicinām līdz 5.decembrim šīs saites pieteikuma formā: http://lttc.lv/SAKUMS/id/76
Dalības maksa: 35 eiro (vietu skaits ierobežots).

Dalībnieki saņems apliecību par sporta speciālista profesionālās pilnveides izglītības programmas apguvi 8 stundu apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai.

Semināru organizē:
Latvijas Treneru tālākizglītības centrs
Tālrunis: 67556734
Mobilais tālrunis: 27008729
E-pasts: birojs@treneruizglitiba.lv