Latvijas Vieglatlētikas savienība uzsāk sadarbību ar uzņēmumu Aizdevums.lv

Ieva Misāne, 06/07/2017 09:44
Ineta Radeviča un Raivis Ruskulis

Latvijas Vieglatlētikas savienība ir uzsākusi sadarbību ar patēriņa aizdevumu izsniegšanas uzņēmumu Aizdevums.lv.

Sadarbības ietvaros Aizdevums.lv finansiāli atbalstīs vairākus Vieglatlētikas savienības rīkotos pasākumus – Latvijas čempionātu U18, U20 grupai, Kids Athletics jeb Bērnu vieglatlētikas programmu, kā arī Latvijas čempionātu pieaugušajiem. Papildus finansiālajam atbalstam Aizdevums.lv  Latvijas čempionātā nodrošinās naudas balvu fondu 1000 eiro apmērā. Augstvērtīgāko rezultātu uzrādītāji (1 vīrietis un 1 sieviete), vērtējot pēc IAAF punktu tabulām, tiks apbalvoti ar naudas balvām - 400 eiro sportistam, bet viņa trenerim – 100 eiro.

Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidente Ineta Radeviča ir gandarīta par panākto vienošanos: “Uzskatu, ka šī sadarbība veicinās vieglatlētikas attīstību. Kopīgi strādājot, padarīsim mūsu pasākumus interesantākus un pievilcīgākus.”

Aizdevums.lv valdes priekšsēdētājs Raivis Ruskulis: “Mums ir patiess prieks kļūt par LVS sadarbības partneri. Šis ir pirmais solis uz mūsu ilgtermiņa sadarbības veidošanu. Mēs Aizdevums.lv esam par aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, kas ir arī LVS galvenās pamatvērtības. Ar LVS starpniecību vēlamies atbalstīt mūsu bērnus, jauniešus fiziskās attīstības procesā, kā arī profesionālos sportistus, augstu mērķu sasniegšanā.”