Seminārs ”Cilvēka ķermeņa diagnostika, koriģējošā attīstīšana, treniņu process un vispusīga attīstība”

LVS, 24/11/2016 10:09

3.decembrī (sestdien) notiks seminārs ”Cilvēka ķermeņa diagnostika, koriģējošā attīstīšana, treniņu process un vispusīga attīstība” plkst. 10.00–16.00, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (Brīvības gatvē 333, Rīgā).

Semināra gan teorētisko, gan praktisko daļu vadīs Ēriks Visockis – vispusīgās fiziskās sagatavotības treneris un praktizējošs fizioterapeits. Vairākus gadus strādājis ar dažāda vecuma Latvijas basketbola izlasēm, kā arī strādājis par fiziskās sagatavotības treneri un fizioterapeitu vairākās sieviešu basketbola komandās Krievijā. Divkārtējs Krievijas kausa ieguvējs ar ”Dynamo Kursk”. Šobrīd strādā ar Latvijas Handbola vīriešu izlasi, vada fiziskās sagatavošanas un fizioterapijas praksi, kā arī koordinē Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas Kinezioloģijas pētniecības laboratorijas darbu.

Semināra teorētiskajā daļā tiks analizēti cilvēka ķermeņa vispusīgās fiziskās sagatavošanas principi gan individuālajos, gan komandu sporta veidos. Savukārt, semināra praktiskajā daļā tiks demonstrēta vizuālās diagnostikas metode un vingrinājumi katras muskuļu grupas, mugurkaulāja un locītavu harmoniskai attīstībai.
 
Forma: teorētiskā lekcija un praktiskā nodarbība;
Dalības maksa: 35 EUR (vietu skaits ierobežots);
Pieteikties semināram aicinām līdz 1.decembrim šīs saites pieteikuma formā: http://bit.ly/seminars-03-12-16
Semināra mērķauditorija: treneri, fizioterapeiti, sporta skolotāji;
Nepieciešamais inventārs: sporta tērps un vingrošanas paklājiņš.
Dalībnieki saņems apliecību par sporta speciālista profesionālās pilnveides izglītības programmas apguvi 8 stundu apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai.

Latvijas Treneru tālākizglītības centrs
Tālrunis: 67556734
Mobilais tālrunis: 26102413
E-pasts: birojs@treneruizglitiba.lv
treneruizglitiba.lv