Notiks treneru pasākums Latvijas čempionāta ietvaros

LVS, 20/02/2014 08:00

Rīt, 21. februārī, plkst. 20.00 viesnīcas „Metropole” restorāna telpās norisināsies vieglatlētikas treneriem veltīts pasākums, kurā tiks apspriesti treneriem aktuāli jautājumi un apbalvoti 2013. gada labākie treneri.

Ikviena sportista un trenera veiksmīga kopdarba rezultātā tiek uzstādīti jauni personīgie rekordi un izcīnītas arvien jaunas medaļas. Šī pasākuma ietvaros Vieglatlētikas savienība vēlas izteikt pateicību ikvienam trenerim un novērtēt treneru atbildīgo darbu!

Treneru padomes priekšsēdētājs Guntars Gailītis aicina ikvienu treneri piedalīties nelielā diskusijā par šādiem aktuāliem jautājumiem:
• Latvijas čempionāta daudzcīņas datuma maiņa
• Soļošanas disciplīnu sportistu un tiesnešu ētika
• Treneru uzvedība un pārvietošanās sacensību laikā
• Dažādi

Pēc tam plānota 2013. gada labāko treneru apbalvošana un svinīgas vakariņas. Vieglatlētikas savienības prezidents Guntis Zālītis uzskata, ka šis ir viens no veidiem, kā pievērst uzmanību vieglatlētikas vērtībai – treneru darbam. „Latvijas čempionāts pieaugušajiem ir lieliska iespēja, lai mēs vienuviet varētu pulcēt labākos trenerus un izteikt lielu pateicību par līdz šim ieguldīto darbu mūsu sasniegumu veicināšanā! Bez treneriem nebūtu sportistu, un bez sportistiem nebūtu panākumu. Tāpēc mums jānovērtē sporta panākumu pirmsākums – treneris. Laipni aicinu ikvienu treneri ierasties uz šo pasākumu! Smelsimies spēku viens no otra un tiekamies rīt!”

Pasākuma norises vieta: viesnīca „Metropole” Baznīcas ielā 11, Kuldīga
Ierašanās apģērbs: brīvs stils