Klāt Latvijas ziemas čempionāts pieaugušajiem!

LVS, 20/02/2014 10:38
Foto: Gunta Latiševa-Čudare

Jau rīt, 21. februārī, Kuldīgas vieglatlētikas manēžas durvis tiks vērtas Latvijas labākajiem vieglatlētiem, treneriem un atbalstītajiem, lai piedalītos Vieglatlētikas savienības nozīmīgākajās sacensības divu dienu garumā. Radošā konkursa uzvarētāju apbalvošanas, naudas balvas manēžas rekordu labotājiem, momentloterijas – šīs un citas aktivitātes gaida mājiniekus un viesus Kuldīgā.

Sacensības tiks atklātas ar ilgi gaidītu pasākumu Kuldīgas jaunākajiem iedzīvotājiem. Vairāk kā mēnesi Kuldīgas un Kuldīgas novada skolās vieglatlētikas tēma ieskanējās biežāk kā parasti. Šajā laikā tikai veidoti mākslas darbi radošo darbu konkursam „Kuldīgas Radošais Vieglatlēts”. Konkurss ir noslēdzies, un sacensību sākums ir brīdis, lai paziņotu tos 12 konkursa dalībniekus, kuri vairāk kā 160 mākslas darbu konkurencē ir izrādījušies vislabākie.

Savukārt laikraksts „Kurzemnieks” apbalvos Kuldīgas manēžas rekorda labotājus ar naudas balvu 100 EUR apmēra. Ar šī brīža rekordiem varat iepazīties pievienotajā failā.

Izlases galvenais treneris Edvīns Krūms aicina ikvienu ierasties uz vieglatlētiem tik nozīmīgo pasākumu šajā ziemas sezonā: „Skatītājiem būs iespēja vienuviet redzēt vairākus mūsu labākos atlētus – Lauru Ikaunieci, Aigu Grabusti, Guntu Latiševu-Čudari, Elviju Misānu, Renāru Stepiņu, Jāni Baltušu, Jāni Vanagu, Kārli Pujātu un daudzus citus. Šīs sacensības būs pirmais starts pēc ilgāka sacensību pārtraukuma mūsu lodes grūdējam Mārim Urtānam. Ceru, ka sportisti ir veiksmīgi sagatavojušies un demonstrēs lielisku sniegumu!”

Skatītajiem, treneriem un sportistiem būs iespēja piedalīties momentloterijās un iegūt lieliskas balvas no Vieglatlētikas savienības un tas atbalstītajiem – galda kalendārus, sportiskas un ērtas zeķes, cepures, biļetes zoo dārza apmeklējumiem un Vieglatlētikas savienības kreklus ar jauno 2014. gada moto „Kopā stiprāki!”.