Latvijas izlases sportisti dodas uz Eiropas čempionātu krosā

LVS, 12/12/2014 11:23
Eiropas čempionāta krosā dalībieki pirms izlidošanas

Šorīt, 12. decembrī, Latvijas izlase septiņu cilvēku sastāvā, sporta veikala JOMA pavadīti, devās uz Bulgārijas pilsētu Samokovu, kur svētdien piedalīsies 21. Eiropas čempionātā krosā.

Pieaugušo grupā 10km distancē par labāko vietu un rezultātu cīnīsies Jānis Girgensons un Andrejs Dmitrijevs, savukārt sieviešu konkurencē 8km būs jāveic Jeļenai Ābelei. U-23 grupā 8km distancē piedalīsies Dmitrijs Serjogins un Reinis Hartmanis, bet U-20 grupā Sintija Kaufeldei sevi jāpierāda 4km un Kristam Siņicinam – 6km distancē.

Lai sekmētu mūsu sportistu rezultātus čempionātā, sporta veikals JOMA pirms izlidošanas dāvināja izlases dalībniekiem termoveļu, kas saglabās siltumu un neuzsūks mitrumu visas distances laikā.

Pagājušajā gadā visaugstāko 30. vietu U-23 vīriešu konkurencē (8 km) izcīnīja Jānis Girgensons ar rezultātu 24:48.

Latvijas izlase Eiropas čempionātā krosā

SportistsVecuma grupaDistances garums
Dmitrijs SerjoginsU-238km
Reinis HartmanisU-238km
Andrejs DmitrijevsPieaugušie10km
Krists SiņicinsU-206km
Jānis GirgensonsPieaugušie10km
Jeļena ĀbelePieaugušie8km
Sintija KaufeldeU-204km

Sacensību tiešraidei 14. decembrī būs iespēja sekot līdzi Eiropas Vieglatlētikas asociācijas mājas lapā European Athletics ar komentāriem angļu valodā.

Skatītāji varēs skatīties video pēc pieprasījuma tikai dažas minūtes pēc distances beigām EUROVISION Sports - European Athletics Live TV platformā.

Tāpat fani varēs sekot līdzi jaunākajām ziņām un viedokļiem par čempionātu mikroblogošanas vietnē twitter.com, sekojot @Euro_Cross un @EuroAthletics ziņu plūsmām.

Un vēl mūsu sportistu fani varēs sekot līdzi notikumiem tiešsaistes blogā mājas lapā European Athletics, kur tiks nodrošināti jaunākie ziņojumi, fotogrāfijas un sportistu intervijas.