Laura Ikauniece-Admidiņa pievienojas Red Bull

LVS, 09/02/2016 09:30
Laura Ikauniece-Admidiņa
Foto: Arturs Pavlovs (Red Bull Content Pool)

Laura Ikauniece-Admidiņa pievienojas saimei, kurā ir vairāk kā 750 sportistu no visas pasaules un būs ceturtā sportiste no Latvijas.

Red Bull atlētu ģimenē no Latvijas ir motosportists Pauls Jonass, parkour atlēts Pāvels Petkuns un skeitbordists Madars Apse.

Laura ir ļoti spēcīga vieglatlēte - to redzam gan mēs, gan profesionāļi visā pasaulē. Tieši tāpēc Red Bull uzsāk ar Lauru garu un veiksmīgu draudzību.

Laura, komentējot pievienošanos Red Bull:
“Es jūtos fantastiski, ka tik liela un pasaulē pazīstama kompānija mani pamanīja. Red Bull ģimenē ir tikai mazliet virs 750 atlētiem un man ir liels gods būt daļai no tās. Paldies Red Bull - tagad man ir spārni, lai sasniegtu manus mērķus!”
Lauras menedžere Kadri Kallas:
“Laura is lieliska sportiste un mums ir liels gods, ka Lauras ceļu uz panākumiem atbalsta tik lieliska kompānija. Red Bull vienmēr ir bijis vieglatlētu favorīts un sākt sadarbību ar Red Bull ir lielisks solis Lauras karjerā. Mēs esam ļoti patīkami satraukti, ka Olimpiskais gads ir sācies tik lieliski kopā ar Red Bull. Paldies Red Bull. Laurai šogad lielākie starti - Eiropas čempionāts Amsterdamā un Rio 2016."

Turam īkšķus par Lauras Ikaunieces-Admidiņas panākumiem un laipni lūdzam Red Bull ģimenē!

Informāciju sagatavoja:
Ilze Vaisūne
Red Bull