Pauls Pujāts izdevis grāmatu par veselīgu uzturu sportistiem

LVS, 18/10/2016 12:33

Olimpisko spēļu dalībnieks, kārtslēcējs Pauls Pujāts paralēli treniņu un sacensību procesam ir sarakstījis un pirms dažām dienām publicējis grāmatu “Healthy Food for Athletes”, kurā iekļautas dažādas receptes, ieteikumi par uzturu un padomi, kā rūpēties par savu veselību.

Kā atzīst autors, kurš jau vairākus gadus dzīvo ASV, ļoti daudz cilvēki bija jautājuši padomus un ieteikumus, kā ēst, ko darīt, lai justos labāk un būtu labāki rezultāti gan sportā, gan ikdienā. “Laikam ejot, es izdomāju, ka vislabāk un efektīvāk būs pierakstīt visas idejas, ieteikumus un iekrāto pieredzi vienā pierakstu blociņā, kad beigās izvērtās par grāmatu.”

Interesanti, ka grāmata tapusi galvenokārt dažādās kafejnīcās. “Tik tiešām – grāmatu sarakstīju, pavadot laiku dažādos interesentos kafijas veikalos. Tur guvu iedvesmu. Bet ar gramatiku, pareizrakstību un teikumu struktūru man palīdzēja
Christopher Hardy un Ashley Rodrigues, kuriem esmu ļoti pateicīgs par palīdzību.”

Šobrīd grāmata pieejama elektroniskā formātā amazon.com interneta veikalā (
iespējams apskatīt un iegādāties šeit http://amzn.to/2edqblO), tomēr plānots grāmatu publicēt arī cietos vākos. Autoram ir jāsazinās ar YSOP (Youngs Society of Outstanding Professionals) organizāciju, kurā Pauls piedalās kā bezpeļņas organizācijas dalībnieks, un jāvienojas par cietā vāka izdošanu.  


“Vēlos pateikties visiem, kuri mani ir atbalstījuši šajā procesa. Ar šo veikumu es cenšos palīdzēt citiem, iesakot, manuprāt, pareizo izvēli un iedvesmojot viņus tālākajā ceļā. Šis projekts ir noslēdzies. Laiks ievilkt elpu un ķerties klāt nākamajiem projektiem, kurus vēlētos paveikt tuvākā nākotnē. 

Grāmatu iespējams apskatīt un iegādāties šeit -
http://amzn.to/2edqblO