Meistars paliek meistars...

Dainis Āzens, 15/03/2016 07:00
Tiesības vērot VIP ložā sacensības Portlendā ieguva 2015. gada VPS uzvarētāja auguste256. Šobrīd viņa mērķē arī uz Eiropas čempionātu telpās nākamajā ziemā Belgradā.
Foto:scanpix/AP

Vieglatlētikas prognožu spēlē februāris bija pirmais 2016. gada sezonas mēnesis, kurā erudīti varēja cīnīties par šīs sezonas mēneša balvu – firmas Joma sponsorēto Latvijas vieglatlētikas izlases kreklu. Uzvarētājs nebija pārsteigums...

Pēc spēles ieskriešanās decembrī un janvārī februāris bija pirmais mēnesis, kurā savu erudīciju varēja nodemonstrētsportacentrs.com lietotāji. Droši vien kāda daļa sportacentrs.com lietpratēju atkal runās par bodīti savējiem, taču vadībā ir izvirzījusies šīs spēles, ja tā var teikt, mūžīgā vērtība. Vieglatlētikas prognožu spēle norisinās jau divus gadus, un abas reizes uzvarētāja ir bijusi sportacentrs.com lietotāja ar iesauku auguste256. Ir pamatotas aizdomas, ka arī šogad viņa varētu uzvarēt, jo februārī tieši viņa ir pamatīgi apsteigusi konkurentus – viņai - 31 punkts. Viņa vienīgā pareizi prognozēja četru vieglatlētu atrašanos tieši tajās vietās labāko desmitniekā, kuras viņi ieņēma, - Paula Pujāta uzvaru, Renāra Stepiņa ceturto vietu, Dmitrija Jurkeviča sesto vietu un Jāņa Leiša devīto, kā arī uzminēja septiņus no labāko desmitnieka.

Otro vietu ar 20 punktiem ieņēma WarOwl, kurš „zināja”, ka ceturto vietu ieņems Stepiņš, bet piekto – Latiševa-Čudare, kā arī tāpat kā uzvarētāja nosauca septiņus vieglatlētus no labāko desmitnieka. Savukārt trešais pēc pirmā prognozēšanas mēneša ir ansiso, kurš sakrāja 19 punktus. Viņa prognoze bija līdzīga otrās vietas ieguvējam, tikai labāko desmitniekā viņš bija „atpazinis” sešus vieglatlētus. Arī šoreiz divi no dalībniekiem savu prognozi iesniedza divreiz. Tāpēc ieskaitīta tika tikai pirmā no tām.

Balsojums par februāri

auguste256

31

WarOwl

20

ansiso

19

SprintaGliemezis

13

dnszns

13

jocis93

12

CaptainCrazy

12

māri$

12

filipsog

9

Arnoldo

8

thekurmis

7

vezis28

4

dedpro

4

Starts

3

sportists32

3

moski_s@inbox.lv

1

arwills

0

 

Iespējams, ka labākie rezultāti pasaulē šosezon telpās tiks sasniegti pasaules čempionātā Portlendā, kur 800 metros sestdien startēs arī Līga Velvere. Ja paveiksies, arī finālā svētdien.