Latviešu vieglatlēti Amerikā

LVS, 08/05/2012 19:38

Kā zināms, ASV augstskolās studē un sacensībās startē vairāki (apmēram desmit) Latvijas vieglatlēti. Regulāri viņi uzrāda dažādus rezultātus sacensībās. Tomēr ne tik regulāri kāds uzraksta un dara zināmus šos rezultātus Latvijas auditorijai. Ko darīt?

Ja agrāk, lai aplūkotu rezultātus, bija nepieciešams rakties cauri augstskolu mājaslapām un pēc tam vēl atrast attiecīgo sacensību rezultātus, tad šobrīd situācija ir kļuvusi krietni vienkāršāka. Ikvienam ir iespēja ļoti ātri un vienkārši aplūkot latviešu vieglatlētu rezultātus ASV.

Šajā adresē - DirectAthletics ir iespējams atrast vieglatlētu rezultātus. Ļoti pārskatāmi tiek attēloti sportista sasniegtie rezultāti, kurās sacensībās tie uzrādīt, kā arī iespējams aplūkot attiecīgo sacensību rezultātus. Lai atrastu kāda konkrēta sportista vārdu, nepieciešams titullapas kreisajā sadaļā atrast meklētāju, ierakstīt atlēta vārdu un/vai uzvārdu un meklēt. Ja kādam grūtības noorientēties titullapā, tad precīzāka saite uz meklētāju šeit - DirectAthletics | Search