Latvijas sportisti tiek aicināti uz "BAUHAUS Juniors-Gala 2024" sacensībām Vācijā

Rebeka Ozolniece, 23/04/2024 12:00
Foto: AUHAUS Juniors Gala

"BAUHAUS Juniors Gala" norisināsies jau 30. reizi, 22. un 23. jūnijā Vācijā, Manheimā.

Šīs sacensības gadu gaitā ir ieguvušas starptautisku atzinību, pulcējot pasaules klases junioru sportistus. Sacensības šogad lieliski kalpos kā gatavošanās Pasaules U20 čempionātam Limā vai citiem augsta līmeņa čempionātiem, ļaujot sasniegt kvalifikācijas normatīvus. Ielūgumi uz BAUHAUS Juniors Gala nosūtīti sportistiem no vairāk nekā 25 valstīm. 

Sacensībās var piedalīties U20 vecuma grupas sportisti, sasniedzot kvalifikācijas normatīvus (ziņas pielikumā). 

LVS sadarbībā ar sacensību organizatoriem nodrošinās ceļa izdevumus (Rīga – Frankfurte – Rīga), transporta pakalpojumu (Frankfurtes lidosta – Manheima – Frankfurtes lidosta) un dzīvošanas izdevumus (21. -23. jūnijs) 5 Latvijas sportistiem un 3 trenerim, kuri izrādīs interesi startēt BAUHAUS Juniors Gala un būs izpildījuši sacensību organizatoru uzstādītos kvalifikācijas normatīvus. 

Lūgums sūtīt savu pieteikumu uz lvs@athletics.lv līdz 26. aprīļa plkst. 12.00, izrādot savu interesi par dalību BAUHAUS Juniors Gala!

Pieteikumus sacensībām izskatīs LVS Treneru komisija un apstiprinās sportistus un trenerus, kuriem LVS nodrošinās dalību šajās sacensībās. Pārējiem sportistiem un treneriem būs iespēja piedalīties par saviem līdzekļiem. 

Vienas dienas dzīvošanas izdevumi sastāda 105 EUR.

Vairāk par sacensībām lasi šeit.