Konkurss jaunajiem līderiem vieglatlētikā

LVS, 22/03/2018 11:00

Ja Tevi aizrauj vieglatlētika, saskati sevī līdera īpašības un līdz šim esi līdzdarbojies vieglatlētikas attīstībā, Tev ir iespēja piedalīties pilnībā apmaksātā Eiropas jauno līderu forumā Berlīnē un vērot klātienē 2018. gada vasaras gaidītāko notikumu – Eiropas čempionātu.

Sestais Eiropas Vieglatlētikas jauno līderu forums notiks no 8. līdz 13. augustam Berlīnē. Foruma mērķis uz vienuviet pulcēt jaunus, aktīvus vieglatlētikas entuziastus, kuri foruma laikā piedalīsies dažādos semināros, grupu diskusijās, nelielu projektu īstenošanā, uzklausīs iedvesmas stāstus no šī brīža viedokļu līderiem un dalīsies viedokļos par vieglatlētikas nākotnes iespējām.

Pēc darba dienas sesijām visi foruma dalībnieki tiks aicināti apmeklēt Eiropas čempionātu Berlīnes Olimpiskajā stadionā.

Dalībnieka apraksts:
iesaistīts vieglatlētikā (brīvprātīgais, tiesnesis, treneris, kluba/sporta skolas darbinieks un tml.)
18-26 gadi
ļoti labas angļu valodas zināšanas
saikne ar Latvijas Vieglatlētikas savienību
vēlme iesaistīties projektos, kas veicinās vieglatlētikas attīstību savā reģionā

Ja vēlies piedalīties Jauno līderu forumā, sagatavo motivācijas vēstuli, norādot savas intereses un šī brīža darbības sfēras, ko gaidi no foruma un ko vēlies attīstīt pēc pasākuma. Vēstuli, kas ir ne garāka par A4, nosūti uz lvs@athletics.lv līdz 27. martam plkst. 17:00. 
28. martā paziņosim, kurš dosies pārstāvēt Latviju Eiropas Jauno līderu forumā.