Treneru seminārs “Ceļš uz panākumiem: Ātrums. Spēks. Uzturs. Motivācija.”

LVS, 22/03/2018 16:00

28. un 29. martā Latvijas Vieglatlētikas savienība sadarbība ar Latvijas Sporta federāciju padomi (LSFP) rīko treneru semināru “Ceļš uz panākumiem: Ātrums. Spēks. Uzturs. Motivācija.”

Semināra teorētiskā daļa notiks 28. martā Rīgas Motormuzejā. Sākums plkst. 15:00. Savukārt praktiskā daļa ar dažādu vingrinājumu paraugdemonstrējumiem notiks 29. martā Rīgas sporta manēžā plkst. 10:00

Semināra mērķis ir sekmēt treneru izaugsmi un uzlabot sportistu sniegumu, ņemot vērā sabalansētu uzturu, psiholoģisko noturību un ātruma īpašību trenēšanu.

Semināra programma:
28. marts – teorētiskā daļa:

Uztura nozīmība sportā – ieskats sabalansēta uztura lietošanā (Signe Rinkule)
Motivācija – motivācijas, psiholoģiskas noturības nozīmība personīgajā un sportiskajā izaugsmē (Mārtiņš Martinsons)
Datu aizsardzība – datu aizsardzības pamatnosacījumi ikdienas darbā 

29. marts – praktiskā daļa:
Ātruma īpašību trenēšana un uzlabošana (Uldis Kurzemnieks)
Vingrinājumi, kas uzlabo ātruma īpašības – dažādu vingrinājumu nepieciešamība un pareizs izpildījums (Viktors Lācis)
Spēka un ātruma korelācija – spēka vingrinājumu izpildījums un nozīme ātruma attīstības veicināšanā (Jānis Ozols)

Vienam LVS juridiskā biedra pārstāvim dalība seminārā ir bez maksas. Katra nākamā pārstāvja dalības maksa treneru seminārā – 45 eiro. Visiem pasākuma dalībniekam bezmaksas Motormuzeja ekspozīcijas apmeklējums.

Semināra dalībnieki saņems apliecību par sporta speciālistu profesionālās pilnveides izglītības programmas apguvi 16 stundu apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai.

Lai pieteiktos treneru semināram, lūgums nosūtīt uz e-pastu lvs@athletics.lv līdz š.g. 23. martam šādu informāciju – vārds, uzvārds, personas kods, telefons, e–pasts, sporta veids. Apmaksa par treneru semināru jāveic līdz š.g. 23. martam ar pārskaitījumu vai semināra norises vietā.