Latvijas čempionāts krosā (2)

Norises datums: 14/10/2023 - 14/10/2023 Norises vieta: Āraišu vējdzirnavas, Cēsu novads Kategorija: B
Nolikums Programma Statistika/Rezultāti

! Programmā veiktas izmaiņas U16, U14 un U12 vecuma grupu starta laikiem.

Latvijas čempionāta krosā 1.-3. vietas ieguvēji U16, U18, U20 un pieaugušo vecuma grupās kvalificējas dalībai Baltijas komandu čempionātā krosā, kas notiks 28. oktobrī Jarvakandi, Igaunijā.
Savukārt ceturtais Latvijas izlases dalībnieks kvalificējas dalībai, pēc Jaunatnes/Treneru komisijas balsojuma, prioritāri ņemot vērā rezultātus Latvijas čempionātā. 
Papildus tam:
• Sportistam ir jābūt iegādātai LVS licencei
• Obligāta antidopinga apmācības sistēmas “I Run Clean” derīgs apmācības sertifikāts.

Komentāri (2)

Murjāņu sporta ģimnāzija 11/10/2023 13:11, pirms 5 mēnešiem
Labdien!

Kada doma bija sastādot sacensību programmu? Latvijas čempionāta ieskaitē cīnās jaunieši , juniori un pieaugušie. Pirmā disciplīna ir U-18 jaunietes, pēdējā disciplīna pēc piecām stundām U-16 zēni. Pa starpu U-12 bērnu grupas, vecmeistari u.t.t... Kaut kāda loģika butu, ja sāktu ar bērniem un beigtu ar vecmeistariem, lai jauniešiem, kas cīnās Latvijas čempionātā nav lietū un vējā jānīkst visu dienu!
Sporta klubs AŠAIS 12/10/2023 08:11, pirms 5 mēnešiem
1. Šķiet primāri tomēr būtu jāizrāda attieksme pret augstākās meistarības sportistiem. Laikapstākļi šogad ir "mazliet mitrāki", attiecīgi arī trase nav pilnīgi sausa. Palaižot trasē pirmos mazos, kur grupās ir 35+ dalībnieki, skaidrs, ka trase kļūs krietni grūtāk veicama. Dubļi veidosies, savukārt vecākās grupas trasi nepaspēs "sadubļot" tik ļoti. Un ātruma atšķirības starp U12 un U20 tomēr, šķiet, arī gana lielas;
2. Darīsim, ko varēsim, lai lietus nebūtu. Tā, ka nemaz. ?
3. Bērniem, kuri mūsdienās 90% laika pavada telpās - skolā, datorā, tālrunī, diez vai par sliktu nāks kāds mazliet ilgāks sprīdis svaiga gaisa;
4. Iepazīstoties ar starta protokoliem, MSĢ dalībnieku skaits ir tāds, ka īsti jau jums nekas tur jāgaida nebūs.....
5. Tiekamies!