Latvijas čempionus pusmaratonā noskaidrosim Kuldīgā

Ieva Misāne, 19/06/2020 11:00

8. augustā Kuldīgā norisināsies 15. Kuldīgas pusmaratons “Skrienam Kuldīgā”, kas reizē būs arī Latvijas čempionāts pusmaratonā.

Dalībniekiem 8. augustā gleznainajā Kuldīgā būs iespēja piedalīties piecu un desmit kilometru distancē, kā arī 21 kilometra distancē. Lai ievērotu valdības noteiktos drošības pasākumus, “Skrienam Kuldīgā” pusmaratonā piedalīties drīkstēs ne vairāk kā 1000 dalībnieku. Pusmaratona sacensībās noteikts 400 dalībnieku limits, desmit kilometru distancē 300 dalībnieku ierobežojumus, bet piecu kilometru skrējienā 300 dalībnieku limits. Tāpēc aicinām savlaicīgi reģistrēties sacensībām un nodrošināt skriešanas iespēju. 

No 19. jūnija interesentiem ir atvērta reģistrēšanās sacensībām. Reģistrēties var, apmeklējot saiti http://registrejies.eu/ un aizpildot pieteikumu. Dalības maksa piecu kilometru skrējienam ir 15 EUR, desmit kilometru distancē 20 EUR, bet pusmaratonam 25 EUR. Tikmēr “Skrien Latvija” 2020. gada sezonas abonementu īpašniekiem tiek piedāvāta 15 procentu atlaide. Atlaides kodu pieprasīt, sūtot ziņu uz e-pastu ivo.solomahins@kuldiga.lv

Viens no sacensību organizatoriem Ivo Solomahins aicina skriet gribētājus augustā uz Kuldīgu: “Lai gan šogad Covid-19 pandēmijas dēļ pusmaratonā norisē būs vairāki nosacījumi, tomēr ar plašu vērienu skatāmies uz šo jubilejas pusmaratonu. Sagādāsim dalībniekiem un kuldīdzniekiem skriešanas svētkus!”

Sacensību programma 8. augustā:

14:00 numuru saņemšana un reģistrācija piecu un desmit kilometru distancēs
15:00 numuru saņemšana un reģistrācija pusmaratona dalībniekiem
16:30 starts piecu un desmit kilometru sacensībām
18:30 starts Latvijas čempionātam pusmaratonā
21:00 apbalvošana