6. novembrī notiks Vieglatlētikas savienības Kalendārā konference un treneru seminārs

LVS, 14/10/2019 14:00

6. novembrī plkst. 11.00 “Rīgas Motormuzejā”, Eizenšteina ielā 8, notiks Kalendārā konference, savukārt pēc tam norisināsies treneru seminārs “Vispārējā fiziskā sagatavotība daudzcīņā”, ko vadīs Olimpiskais čempions un treneris Erki Nols no Igaunijas.

Kalendārajā konferencē tiks sniegts pārskats par 2019. gadā organizētajām sacensībām, prezentēts 2020. gada sacensību kalendārs un atlases kritēriji izlases sacensībām. Reģistrācija konferencei no plkst. 10.30.

Treneru seminārs “Vispārējā fiziskā sagatavotība daudzcīņā” sāksies ar lekciju par antidopinga aktualitātēm. Savukārt pēc tam ar savām zināšanām dalīsies 2000. gada Sidnejas Olimpiskais čempions desmitcīņā un treneris Erki Nols no Igaunijas. Četras reizes (1996-1998, 2000) atzīts par Igaunijas gada sportistu. Reģistrācija semināram no plkst. 12.30.

Vienam juridiskā biedra pārstāvim dalība treneru seminārā ir bez maksas. Katra nākamā pārstāvja dalības maksa – 35 eiro. Visiem pasākuma dalībniekam bezmaksas Motormuzeja ekspozīcijas apmeklējums. Apmaksa par treneru semināru jāveic līdz 4. novembrim.

Lai pieteiktos Kalendārajai konferencei, lūgums aizpildīt reģistrācijas anketu šeit līdz 4. novembrim.

Lai pieteiktos treneru semināram, lūgums aizpildīt reģistrācijas anketu šeit līdz 4. novembrim.

Progammas projekts – ziņas pielikumā.