Jelgavā notiks Baltijas bērnu vieglatlētikas festivāls

LVS, 04/06/2018 15:00

11. un 12. jūnijā Zemgales olimpiskā centra stadionā notiks sacensības Baltijas bērnu vieglatlētikas festivāls, kurā tiks noskaidrots Latvijas izlases sastāvs dalībai starpvalstu bērnu sacensībās Polijā, kas notiks 21. jūnijā.

Sacensībās aicināti piedalīties Latvijas skolu, sporta skolu, klubu, biedrību jaunie vieglatlēti un uzaicinātās komandas no Igaunijas un Lietuvas – 2005., 2006. un 2007. gadā dzimušie zēni un meitenes.  

Disciplīnas
:

Katrs dalībnieks drīkst startēt 3 individuālās disciplīnās un stafetē.

Pieteikšanās sacensībām LVS mājaslapā www.athletics.lv  tiek atvērta no 28. maija plkst. 12.00 un tiek slēgta 6. jūnija plkst. 18.00.

Sacensībām var pieteikties LVS juridiskie biedri un organizācijas, kuriem/-ām ir piešķirti pieejas dati LVS mājaslapas lietošanai. Tie sportisti vai organizācijas, kuriem/-ām nav piekļuves datu LVS statistikas sistēmai, sūta savus pieteikumus līdz 6. jūnija plkst. 18.00 uz e-pastu sacensibas@athletics.lv

Dalības maksa sacensībās – EUR 3.00, kas jāiemaksā “Jelgavas vieglatlētikas kluba” kontā (ar norādi: dalībnieka vārds, uzvārds, DALĪBAS MAKSA, Baltijas bērnu vieglatlētikas festivāls) līdz 08.06.2018. (šis ir pagarināts apmaksas termiņš).

1. vietu ieguvēji visās disciplīnās (izņemot 60 m/b un lodes grūšanā) izcīna tiesības pārstāvēt Latvijas izlasi starptautiskās bērnu valstsvienību sacensībās Polijā. Ja dažādu iemeslu dēļ 1. vietas ieguvējs kādā no disciplīnām nevar pārstāvēt Latvijas izlasi, tiesības tikt iekļautam Latvijas izlasē pāriet pie 2. vietas ieguvēja/-as konkrētā disciplīnā.

Sacensības organizē  Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde „Sporta servisa centrs” sadarbībā ar Latvijas Vieglatlētikas savienību Jelgavas vieglatlētikas klubu.

Plašāka informācija – sacensību nolikumā.